Header Ads

Breaking News

Link Kısaltarak Nasıl Para Kazanılır

link kısalt para kazan ile ilgili görsel sonucu


Link kısaltarak para kazanma günümüzde yaygın bir durumda olsa bile hala bu yöntem ile para kazanıldığını bilmeyen arkadaşlar var. Sizlere bu makalede link kısaltarak nasıl para kazanacağınız hakkında bilgi vereceğiz.
Nasıl Link Kısaltılır
Tr.link SİTESİNE kayıt olduktan sonra üye panelinde bulunan link kısaltma bölümünden istediğiniz her hangi bir bağlantıyı kısaltabilirsiniz. Kısaltacağınız bağlantı tamamen sizin tercihinize kalmıştır. Bağlantıyı kısaltıktan sonra web sitemizin size verdiği kısa URL adresini istediğiniz her hangi bir yerde paylaşarak tıklama başına kazanç elde edersiniz. Beş Saniyelik reklam süresi dolduktan sonra tıklayıcı reklam geçer ve size kazanç sağlar. Bu sayede bağlantıya ulaşmak isteyen kullanıcı bağlantısına ulaşır, sizde kazanç elde edersiniz. Kısaltığınız bağlantıyı sosyal medya hesaplarınızda veya sitenizde paylaşarak kazanç elde edebilirsiniz.
CPM Nedir
CPM ( Cost Per Mille ) 1.000 Tıklama başına kazanacağınız oranı tahmin eden bir araçtır. CPM Oranları reklamveren tarafından sürekli değişkenlik gösterebilir.
Tıklama İle Gösterim Arasında Ki Fark Nedir
Tıklama, geçilen reklamı gösterir. Gösterim ise, sayfaya girip reklam geçmeden sayfadan çıkanları gösterir. Bir ip sayfada bir den fazla yenileme ( F5 ) yaparsa veya aynı ip tekrar 24 saat içerisinde aynı linki reklam geçerse gösterime düşer. Bir ip 24 saat içerisinde her hangi bir bağlantınızda reklam geçtiğinde, kazanç elde edersiniz. 24 Saat içerisinde ikinci ve üçüncü reklam geçişlerinde kazanç elde edemezsiniz ve tıklamaya 1 gösterime ziyaret ettiği kadar tıklama düşer. Kısacası gösterime kazanç sağlıyamasınız, tıklamaya kazanç sağlarsınız.
Ödemeler Nasıl Yapılıyor Ve Ödeme Alt Limiti Nedir
Ödemeler 5 DK içindeyapılmaktadır. Ödeme talep etmeden önce ödeme bilgilerinizi doldurmanız gerekiyor. Ödeme bilgilerinizi üye panelinde bulunan Diğer > Ödeme Bilgileri sayfasından rahatlıkla doldurabilirsiniz. Aynı şekilde ödeme alt limitlerinide ödeme bilgileri sayfasından öğrenebilirsiniz. 


KAYIT LİNKİ:https://bit.ly/2HIWGWp

Hiç yorum yok