Header Ads

Breaking News

BİTCOİN (BTC) YÜKSELİŞE GEÇTİ

BTC ile ilgili görsel sonucu
Bitcoin (BTC) fiyatı ‘resmi olarak’ düşüş trendini sona erdirdi. Bitcoin’in haftalık 10 bin dolar seviyesinin üzerinde kapanması tüm şüphelerin yanlış olduğunu kanıtladı.Kripto para tüccarı Josh Rager‘e göre, boğalar zaten Bitcoin (BTC) fiyat düşüş trendini geride bıraktı. En iyi kripto para birimi nihayet haftalık grafiğinde daha yüksek bir artış kaydetti. Rager şunları söyledi:

Bitcoin En Yüksek Noktasında

Dow teorisine göre, herhangi bir varlığın yükseliş trendine devam edebilmesi için yeni bir yüksek alana baskı yapması gerekiyor. Bitcoin’in Ağustos ve Ekim aylarındaki kesintilerinden sonra bunu yapamaması en çekici ayı iddiasıydı. Ancak, son zamanlarda bu durum geçersiz kılındı. Bitcoin 9 Şubat’ta Ekim ayından bu yana en yüksek noktasına ulaştı. BTC, o zamandan beri bu seviyenin altına düşmedi.

Sağlıklı Geri Çekilme Bekleniyor

Ancak, tüm tüccarlar Bitcoin’in 10 bin doların üzerinde kalacağına inanmıyor. Horn Hairs kısa süre önce BTC’nin yükseliş hareketinin ‘doruğunda’ olabileceğini tweetledi. BTC nihayet dik eğim çizgisini kırdığında ‘sağlıklı bir geri çekilme’ bekleniyor.

Hiç yorum yok